Gekruide groenten met fettuccine en scampi

Recept afdrukken
Gekruide groenten met fettuccine en scampi
Gekruide groenten met fettuccine en scampi
Prep Tijd 40 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 40 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Gekruide groenten met fettuccine en scampi
Instructies
  1. Was alle groenten zeer grondig.
  2. Snijd de groenten en fruit in de olijfolie.
  3. Roer er de tomatenpuree, de kurkuma, de cayennepeper, de koriander en de komijn door. Laat stoven.
  4. Bak de scampi's apart af en meng daarna met het geheel.
  5. Kook de fettuccine.
Notities

GOED OM TE WETEN: Pasta bevat meer koolhydraten en ook meer energie dan gekookte aardappelen. Indien je wenst te vermageren, is het aangeraden niet iedere dag pasta op het menu te zetten. Een portie van 70 g (ongekookt, liefst volkoren pasta) is voldoende voor iemand die op zijn/haar gewicht wenst te letten. Heb je toch niet voldoende met deze portie? Kook wat sojascheuten mee met de pasta. Hierdoor heb je een grotere portiegrootte en consumeer je terzelfdertijd meer groenten. Dat zijn 2 vliegen in 1 klap!


Nutritionele samenstelling per portie: Energie: 510kcal, Eiwit: 28.0g, Vet: 16.7g, Verzadigd vet: 3.1g, Koolhydraten: 61g, Suiker: 12.2g, Vezels: 6.7g.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *