Jana

Zoals Nele eerder al aankondigde, zal ik vanaf februari 2022 met heel veel zin de praktijk voor drie maanden overnemen. Ik studeerde vorig schooljaar af als diëtiste en kreeg de kans om zes weken stage te lopen bij Healthy Bites. Om mij nog verder te verdiepen in de verschillende facetten van gezondheid volg ik momenteel een schakeltraject naar de master in gezondheidsbevordering aan de UGent. Naast mijn studie probeer ik geregeld een bijscholing te volgen en lees ik graag boeken rond voeding en gezondheid.

Bij mij kan je terecht voor evidence based voedingsbegeleiding op maat rond een gezonde levensstijl, maag-darmklachten (prikkelbare darmsyndroom, lactose-intolerantie, …), hart- en vaatziekten, overgewicht, emotioneel eten en voeding voor tijdens en na de zwangerschap. Als diëtiste vind ik het hebben van een goede relatie met eten en gezonde gewoontes heel belangrijk.  Balans, genieten en het reduceren van voedsel gerelateerde klachten en risico’s staan bij mij centraal.

Naast bezig zijn met voeding en gezondheid ben ik een fervent bakster die in haar vrije tijd graag gezondere baksels op tafel tovert. Tenslotte kan je me eenmaal per week voor een aantal uurtjes terugvinden in de dansschool.

Tot snel in de praktijk?

0498 34 50 32
jana.vdsnickt@hotmail.be