Workshops

Workshops geven is als een hobby!  Je kan er mensen mee motiveren en inspireren. Het groepsaspect en de gedeelde motivatie werken aanstekelijk. Voor veel mensen betekent een workshop een nieuwe start. Tijdens een workshop vind ik het belangrijk dat men weet waarom er voor bepaalde voedingsmiddelen/recepten gekozen werd. Om deze reden wordt gestart met informatie die wetenschappelijk onderbouwd is , erna gaan we samen aan de slag met de bereiding van verschillende gerechten. Informatie, receptenbundel én goodiebag worden steeds voorzien.

Hierbij even een overzicht van de workshop die plaatsvinden in het najaar van 2020 in ons paramedisch centrum BeLieve. Noteer ze dus alvast in de agenda! Hieronder omschrijf ik nogmaals kort de workshops, met hun doelstellingen en inhoud:

  • Zaterdag 19 september: Gezond vegetarisch
  • Zaterdag 17 oktober: Healthy Fats
  • Zaterdag 14 november: Evenwichtig ontbijt gedurende de ‘morning rush’
  • Zaterdag 12 december: Gezond de feestdagen door

Alle workshops gaan door op volgend adres: PARAMEDISCH CENTRUM BELIEVE, Doornstraat 14, 9940 Belzele

De kostprijs bedraagt telkens 35,00 euro (incl. BTW) én alle groepjes worden beperkt tot max. 5 personen/workshop. Schrijf je je graag in voor 3 workshops? Dat kan! Dan betaal je 95 euro/3 workshops.

Hieronder schets ik even de workshops die nog gepland staan dit najaar. Heb je vragen of ontvang je graag meer info? Twijfel niet om mij te contacteren.

1 Gezond Vegetarisch

Tijdens deze workshop leer jij hoe een gezond eetpatroon eruit ziet, waar je extra moet op letten bij het kiezen van een vegetarisch vervangproduct. Tot slot maken we samen een gezond, vegetarisch menu.

Zaterdag 19 september: 10-12u30: volzet. 13u30-16u00: nog 2 plaatsen vrij.

Aangezien dat het tijdslot in de voormiddag reeds volzet is, bereiden we hier een maaltijd die je mee kan nemen naar huis en ‘s avonds kan consumeren.

2 Healthy Fats

Veel mensen vragen mij in de praktijk: ‘Wat zijn nu gezonde vetten?’. ‘Is olijfolie werkelijk zo gezond?’ ‘Welk vetstof gebruik ik het best voor bakken en braden?’. Om jullie op al deze vragen een gefundeerd antwoord te kunnen bieden én jullie ook te leren hoe je deze kan gebruiken, voorzie ik de workshop ‘Healthy Fats’.

Zaterdag 17 oktober: 10U00-12U30.

3 Evenwichtig ontbijt gedurende de ‘morning rush’

Hoe ziet een gezond ontbijt eruit? Waar kan je op letten om het ontbijt gezonder te maken? En vooral: Hoe kan je ook tijdens een drukke ochtendspits toch gezond ontbijten. Heel wat leuke en bruikbare tips én recepten krijg je mee naar huis. Op het einde gaan we samen ‘brunchen’ met onze heerlijke ontbijtrecepten.

Zaterdag 14 november: 10u00-12u30

4 Gezond de feestdagen door

De feestdagen zijn voor veel mensen ‘het excuus’ om ongezonder te eten. Natuurlijk is samen tafelen fijn én gezellig, maar bestaan er ook lekkere feestelijke gerechten die wel gezond zijn? Die zijn er zeker! Meer zelfs: het hoeft voor jouw gasten niet altijd op te vallen dat de gerechten heel gezond zijn. Want jawel: Gezond kan ook heerlijk (om je vingers van af te likken) zijn :).

Ben jij benieuwd waar je tijdens de feestdagen allemaal op kan letten én hoe je gezond en evenwichtig kan koken voor jouw gasten? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Zaterdag 12 december: 10u00-12u30