Tomatentapenade

Recept afdrukken
Tomatentapenade
Tomatentapenade
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Tomatentapenade
Instructies
  1. Snijd de kerstomaatjes, de basilicum en de rode ui in kleine stukken.
  2. Pers de knoflook en voeg aan het geheel toe.
  3. Meng alles met de olijfolie en het balsamico azijn.
  4. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met enkele blaadjes basilicum.
  5. Serveer met volkoren crackers.
Notities

GOED OM TE WETEN: Onderzoek wees uit dat biologische groenten gemiddeld meer bioactieve stoffen zoals antioxidanten bevatten dan traditioneel gekweekte groenten. Voor de gezondheid is het daarom vaak beter om voor de biologische variant te kiezen!


Nutritionele samenstelling per portie (zonder crackers): Energie: 45 kcal, Eiwit: 0.8 g, Vet: 3.0 g, Verzadigd vet: 0.4 g, Koolhydraten: 4.0 g, Suiker: 3.2g, Vezels: 1.0g.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *