GOED OM TE WETEN: Dit recept werd bereid zonder toevoeging van suiker. Toch is dit recept niet suikervrij! Fruit én yoghurt bevatten van nature namelijk suikers. Fruit onder de vorm van ‘fructose’ en yoghurt onder de vorm van ‘lactose’. Om deze reden zie je dat je per portie nog een kleine hoeveelheid suiker consumeert.
Daarnaast bevat mango én passievrucht talrijke positieve eigenschappen. Mango is een bron van fytonutriënten, magnesium en ijzer. Terwijl passievrucht boordevol vitamine A, vitamine C, kalium, ijzer, koper, magnesium en fosfor zit.
Deze mangomousse is dus een gezonder dessert, dat barst van vitaminen en mineralen!! Smakelijk!
Nutritionele samenstelling per eetlepel glaasje: Energie: 76kcal, Eiwit: 4.5g, Vet: 2.2g, Verzadigd vet: 0.4g, Koolhydraten: 9.2g, Suiker: 8.0g, Vezels: 0.9g.