Workshopreeks ‘Optimaliseer je sportprestaties’

  • Ik merk in de praktijk dat er nog steeds heel veel vragen zijn over de juiste voeding voor, tijdens en na het sporten.
  • Mensen willen hier graag meer info over én missen vaak tips & trics om hier praktisch mee aan de slag te gaan.
  • Velen willen hun prestaties nog verbeteren, willen weten hoe voeding én core stability daar een rol in kunnen spelen.
  • Mensen missen soms core-stability oefeningen bij hen thuis.

Om een antwoord te bieden op al deze vragen sloegen Jorka Ring (Ergotherapeut bij BeLieve) en ik de handen in elkaar, met als resulaat een 6-weken lessenreeks.

Tijdens een 6-tal lessen gaan we dieper in op de juiste voeding voor, tijdens en na het sporten én gaan we praktisch aan de slag in onze keuken! Je hebt na de 6 lessen dus een hele bundel met lekkere recepten die je zelf kan bereiden om jouw sportprestaties te verbeteren. Bij Jorka krijg je dan weer heel wat info over het nut én het belang van core stability. Er wordt met jullie geoefend om deze oefeningen nadien te kunnen toepassen bij jouw thuis!

Tijdens deze workshops willen we graag een antwoord bieden op al jouw vragen. Daarnaast bieden de praktische sessies heel wat handvaten om mee aan te slag te gaan.

Wanneer

Iedere maandagavond startende vanaf maandag 21 september t.e.m. maandag 26 oktober van 19-21u30

Waar

Paramedisch centrum BeLieve –Doornstraat 16, 9940 Belzele–

Vragen of inschrijven

nele.compernol@believe-med.be of 0474 53 34 26

Belangrijk

We zijn ons ervan bewust dat er door de huidige corona-maatregelen strikte hygiënemaatregelen in acht genomen dienen te worden. Om deze reden is er een limiet bij inschrijving. (Mondmasker is verplicht).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *