Workshop HAPjes

Het is weer zover!

Week van de diëtiste van 19 t.e.M. 25 maart

Met dit jaar: Workshoptime!

Mijn beroep als diëtiste staat in de kijker en daar ben ik blij om. Tijdens deze week  wordt er een HAPjes workshop georganiseerd en verwen ik  al mijn klanten met een stuk vers fruit!

Vraag je je af waar de week van de diëtiste dit jaar om gaat?

We beklemtonen dat we HAP-klaar voedingsadvies geven. HAP staat  voor Huisgemaakt, Aangepast en Persoonlijk. Hoe zien we dit concreet?

  • Huisgemaakt: Haalbaar voor het individu – Weinig bewerkte voeding – Kant en klare tips – Eenvoudige bereidingen – Tips voor de plaats waar je bent: thuis, werk, school, ziekenhuis, op reis, tijdens het sporten, …
  • Aangepast: Aangepast aan de eigen / persoonlijke situatie – Specifieke aanpassingen gebeuren individueel
  • Persoonlijk: Haalbaar voor het individu – Stappen in de volgorde van de mogelijkheden en voorkeur van het individu – Rekening houdend met de situatie van dat moment

 

Op vrijdag 23 maart geef ik graag een HAP-klare Workshop. die hoe kan het ook anders, perfect in het thema van de week van de diëtiste past. HIERBIJ WAT MEER INFORMATIE:

Heel vaak krijg ik de vraag: ‘Mag ik dan niet meer genieten?’ of ‘Ik neem nooit een aperitief, want dit is niet goed voor me’. Wist je dat een aperitief perfect past binnen een gezonde en gevarieerde voeding?

Wat kies je dan het best? Hoe kan je verantwoorde keuzes maken en bestaan er simpele, gezonde aperitiefhapjes?

 Deze workshop staat in het thema van de week  van de diëtiste en aangezien we op een vrijdagavond afspreken lijkt dit me ideaal om huisgemaakt, persoonlijk aangepaste ‘HAPjes’ te bereiden. Ontvangst met een gezond sapje en rondleiding door de praktijk.  Daarna kun je zelf aan de slag en bereid je enkele gezonde HAPjes. Er wordt afgesloten met feedback, overleg en proevertjes.

PRAKTISCH

Vrijdag 23 maart 2018 19-21 uur

Bruidstraat 11, 8470 Gistel

Prijs: 30 euro

NEEM JE GRAAG DEEL? GRAAG EEN SEINTJE OP VOORHAND:

tel 0474 533 426
mail INFO@HEALTHYBITES.BE

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *