Overzicht Workshops 2020

Voor heel wat mensen kan een workshop een extra motivatie en inspiratie zijn. Met alle praktische tips en trics tijdens een workshop kunnen mensen gewoon thuis aan de slag. Het fijne aan een workshop? Het gaat door in een leuke, onbezonnen sfeer. Je leert er andere mensen kennen met dezelfde obstakels of interesses. Tot slot kan je naar de workshop ook je vriend/vriendin/zus/broer/mama etc. meenemen, op deze manier kunnen er meerdere mensen bereikt worden!

Hierbij even een overzicht van de workshop die plaatsvinden in het najaar van 2020 in ons paramedisch centrum BeLieve. Noteer ze dus alvast in de agenda! Hieronder omschrijf ik nogmaals kort de workshops, met hun doelstellingen en inhoud:

  • Zaterdag 19 september: Gezond vegetarisch
  • Zaterdag 17 oktober: Healthy Fats
  • Zaterdag 14 november: Evenwichtig ontbijt gedurende de ‘morning rush’
  • Zaterdag 12 december: Gezond de feestdagen door

Alle workshops gaan door op volgend adres: PARAMEDISCH CENTRUM BELIEVE, Doornstraat 14, 9940 Belzele

De kostprijs bedraagt telkens 35,00 euro (incl. BTW) én alle groepjes worden beperkt tot max. 5 personen/workshop. Schrijf je je graag in voor 3 workshops? Dat kan! Dan betaal je 95 euro/3 workshops.

Momenteel gaan de workshops door op zaterdagvoormiddag van 10-12u30. Opgelet: Indien de workshop snel volzet is, kan een extra tijdslot ingepland worden in de namiddag.

Hieronder schets ik even de workshops die nog gepland staan dit najaar. Heb je vragen of ontvang je graag meer info? Twijfel niet om mij te contacteren

1 Gezonde Vegetarisch

Tijdens deze workshop leer jij hoe een gezond eetpatroon eruit ziet, waar je extra moet op letten bij het kiezen van een vegetarisch vervangproduct. Tot slot maken we samen een gezond, vegetarisch menu.

Zaterdag 19 september: 10-12u30: volzet. 13u30-16u00: nog 2 plaatsen vrij.

Aangezien dat het tijdslot in de voormiddag reeds volzet is, bereiden we hier een maaltijd die je mee kan nemen naar huis en ‘s avonds kan consumeren.

2 Healthy Fats

Veel mensen vragen mij in de praktijk: ‘Wat zijn nu gezonde vetten?’. ‘Is olijfolie werkelijk zo gezond?’ ‘Welk vetstof gebruik ik het best voor bakken en braden?’. Om jullie op al deze vragen een gefundeerd antwoord te kunnen bieden én jullie ook te leren hoe je deze kan gebruiken, voorzie ik de workshop ‘Healthy Fats’.

Zaterdag 17 oktober: 10U00-12U30.

3 Evenwichtig ontbijt gedurende de ‘morning rush’

Hoe ziet een gezond ontbijt eruit? Waar kan je op letten om het ontbijt gezonder te maken? En vooral: Hoe kan je ook tijdens een drukke ochtendspits toch gezond ontbijten. Heel wat leuke en bruikbare tips én recepten krijg je mee naar huis. Op het einde gaan we samen ‘brunchen’ met onze heerlijke ontbijtrecepten.

Zaterdag 14 november: 10u00-12u30

4 Gezonde de feestdagen door

De feestdagen zijn voor veel mensen ‘het excuus’ om ongezonder te eten. Natuurlijk is samen tafelen fijn én gezellig, maar bestaan er ook lekkere feestelijke gerechten die wel gezond zijn? Die zijn er zeker! Meer zelfs: het hoeft voor jouw gasten niet altijd op te vallen dat de gerechten heel gezond zijn. Want jawel: Gezond kan ook heerlijk (om je vingers van af te likken) zijn :).

Ben jij benieuwd waar je tijdens de feestdagen allemaal op kan letten én hoe je gezond en evenwichtig kan koken voor jouw gasten? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Zaterdag 12 december: 10u00-12u30

Heb je interesse in één van deze workshops OF heb je nog vragen? Stuur mij gerust een bericht (zie info én afspraken)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *